Mi az a 4D Patológia eLearning tananyag?

Patológiás testrészek és betegségek elektronikus oktatási anyaga, amely az interneten megszokott hypertext és a 4D Anatomy eLearning technológiát felhasználva készült.

A tananyagok kinek és hol lesznek elérhetőek?

A 4D Patológiás eLearning tananyagok a www.4dpatology.hu oldalon keresztül bárki számára elérhetőek online módon, és 4D Anatomy Viewer-el lejátszható formátumban.

Mi az a kép, vagy rács réteg?

Egy kép grid (layer) egy sor nagy felbontású fényképeket gyűjteni egyetlen szkennelési folyamat egy bizonyos szakaszában a boncolási hogy mozgatással és billenthető egy modult. Több ilyen réteget egy modul.

Hogyan lehet a négy dimenzió össze?

A 3D-s élményt generált mozgatással és megdönti a képet montázs, vagy egyszerűen csak a tartalom megtekintését térhatású módban. Szakaszai boncolás képviselnek, és amikor a negyedik dimenzióba.

Meg lehet-e nézni térhatásban is?

A tananyag térhatásban is megtekinthető, ún. sztereoszkópiás formában. A térhatású megjelenítéshez szükséges egy erre alkalmas – kereskedelemben elterjedten kapható – TV készülék, amit csak össze kell kötni egy olyan számítógéppel, amelyen telepítve van a lejátszást támogató szoftver. A kép polarizált lencsén keresztül, az interlace technológia alkalmazásával tekinthető meg térhatásban.

Hogyan kell a szoftvert használni?

A Bemutató oldalon nézheti meg a szoftver használatáról készült videókat.

Hogyan lehet a multimédiás tananyagot használni?

Egyrészt kérjük, tekintse meg a szoftvert ismertető videókat, másrészt a szoftver Syllabus paneljában – a megfelelő rész kiválasztásával – megnyitható a kívánt multimédiás file.

Űj Széchenyi logó Szlogen EU logó Nemzeti Fejlesztési Ügynökség ESZA